– Nová sociální služba tísňové péče Náš Slunovrat

Stále s Vámi. Ve zdraví i v nemoci.

Náš Slunovrat – nová moderní, ověřená a bezpečná služba pro seniory, dlouhodobě nemocné a jejich rodiny

Přinášíme novou službu pro seniory, pro dlouhodobě nemocné, pro ty, kdo potřebují pomoc, kdo se nedokáží svými silami o sebe postarat.

Každý si přejeme zůstat soběstačný, postarat se o sebe, žít doma. Někdy potřebujeme pomoc druhých. Většinou ji zajistí rodina, blízcí, sousedé, přátelé. Ani to však někdy nestačí a tehdy přichází na řadu ústavní péče – domov důchodců, léčebna, nemocnice.

S podporou služeb, které nabízíme, mohou naši klienti i ve stáří a v nemoci žít doma, být v bezpečí, a mít jistotu, že se jim dostane pomoci, pokud ji budou potřebovat.

Náš Slunovrat je postaven na zkušených lidech. Využívá nejmodernější technologie. Náš klient dostane komunikační zařízení, krabičku menší než mobilní telefon. Ta má jen jediné tlačítko, díky kterému se klient kdykoli a odkudkoli spojí s naší centrálou, která zajistí okamžitou pomoc. Obsluha zařízení je mimořádně jednoduchá a zvládne ji opravdu každý.

Naše cetrála nepřetržitě sleduje, zda je zařízení funkční, zda je náš klient v pořádku. Můžeme se s ním kdykoli spojit, zjistit, kde se nachází a poslat k němu pomoc.

Našimi prvními partnery v péči o klienta je jeho rodina a jeho blízcí. Informujeme je o stavu klienta. Umožníme jim spojit se s klientem i tehdy, kdy neodpovídá na volání na telefon či mobil. Právě členy rodiny nejčastěji informujeme o tom, že náš klient potřebuje pomoc.

Náš Slunovrat spolupracuje s lékaři, s pečovatelskou službou, agenturou domácí péče a dalšími, jejichž služby klient využívá nebo by využívat mohl.

Služba Náš Slunovrat je určena všem, kdo mají omezenou soběstačnost, jsou osamělí, obávají se o své zdraví a chtějí mít jistotu, že se jim v případě potřeby dostane okamžité pomoci. Pro děti seniorů jsme jistotou nepřetržitého dohledu nad zdravím a bezpečností jejich nejdražších.

Službu Náš Slunovrat poskytuje nezisková organizace Institut zdravotně-sociálních služeb, registrovaný poskytovatel sociální služby tísňová péče. Pro více informací se s námi spojte na www.nas-slunovrat.cz nebo info@nas-slunovrat.cz, telefon 228 224 923.