– Super den 2017

Vážení přátelé,

je to již téměř rok, co jsme se sešli, abychom společně předali nové psí pomocníky dospělým i dětem se zdravotním postižením, aby je provázeli na jejich nelehké cestě životem.

Rok uběhl jako voda a my jsme v plných přípravách na letošní slavnostní promoce čtyřnohých studentů Helppsí akademie – Super den 2017.

14 psích studentů letos ukončilo či ukončí své náročné studium na katedrách vysokého učení asistenčního, signálního a vodícího, aby mohli pomáhat svým novým páníčkům s vážným zdravotním handicapem.

Je již tradicí, že úspěšní čtyřnozí studenti mají své patrony z řad známých osobností našeho kulturního a veřejného života, kteří přijdou svou účastí a benefičním vystoupením podpořit projekt přípravy a výcviku psích asistentů. Svou účast přislíbili Marta Kubišová, Bára Nesvadbová, Anička Fialová, Karel Gott, Miro Žbirka, Karel Kahovec a skupina George & Beatovens, Milan Peroutka, Sámer Issa a další známé osobnosti.

Přijďte se s námi pobavit a spolu s našimi hosty podpořit nové majitele psích pomocníků při jejich vykročení za lepší budoucností po boku psích asistentů.

V sobotu 23. září od 10:30 hodin Vás rádi přivítáme v našem výcvikovém areálu v Praze 5 – Motole.

Je to i Vaše zásluha, že jsme mohli vycvičit čtyřnohé pomocníky a kamarády pro naše klienty, rádi bychom Vám poděkovali a představili Vám všechny letošní úspěšné studenty.

 

Pozvánku na Super den 2017, který se koná pod záštitou radního MČ Prahy 5, pana JUDr. Petra Lachnita, naleznete zde: Plakátek

Těšíme se na Vás, děkujeme za Vaši dosavadní podporu a doufáme v zachování Vaší přízně i do budoucna.

Helppes – Centrum výcviku psů pro postižené o.p.s.

www.helppes.cz